• © ANN
  • Roy Villevoye, Preparations © Museum De Lakenhal, Leiden
  • © EUROPALIA

Amarant @ Indonesia (in NL)

Elke twee jaar nodigt EUROPALIA de avontuurlijke kunstliefhebbers uit om de geschiedenis en cultuur van een land te ontdekken. Dit najaar is het de beurt aan Indonesië dat door middel van tentoontellingen, concerten, films en literatuur in de kijker wordt gezet. Amarant draagt zijn steentje bij met een cultuurhistorische reeks gebracht door verschillende docenten, bezoeken aan de belangrijkste tentoonstellingen, en als afsluiter een heerlijke koffieproeverij!

Indonesië: Een cultuurhistorische verkenning

Indonesië: Een cultuurhistorische verkenning Conferences by Amarant (in NL)Amarant zet Indonesië in de kijker met een cultuurhistorische reeks gebracht door verschillende docenten, bezoeken aan de belangrijkste tentoonstellingen, en als afsluiter een heerlijke koffie-proeverij!

Proef en ontdek de koffie van Indonesië

Proef en ontdek de koffie van Indonesië Coffee Cupping with Amarant (in NL)Indonesië staat bekend om zijn grote variëteit aan lekkere koffie. In deze Coffee Cupping Session georganiseerd door Bocca Moka ontdek je de historische achtergrond van het Indonesische koffieverhaal en proef je de vele soorten, zoals Sumatra, Java, Bali en Sulawesi.

Power and other things. Indonesia & Art (1835 - now)

Power and other things. Indonesia & Art (1835 - now) Guided tour of the exhibition with Amarant (in NL)Gids Adi Chesson voert je mee door een uniek overzicht van de drie laatste eeuwen van de Indonesische geschiedenis, gezien door de ogen van Indonesische en Europese kunstenaars.

Ancestors & Rituals

Ancestors & Rituals Guided tour in the exhibition with Amarant (in NL)Van Sumatra over Java, van de Molukken tot Papoea: in heel Indonesië speelden en spelen de voorouders een vooraanstaande rol. Hun cultus en voorstellingen getuigen van een enorme diversiteit, kracht en poëzie. Adi Chesson is onze gids in deze bijzondere introductie tot (...)